+31(0)6 47 90 2855 info@deautotaxateur.nl

Over de Autotaxateur

Als klein jochie was ik al helemaal bezeten van auto’s en techniek. Opgroeiende achter een garagebedrijf in Hoogeveen, groeide de liefde voor auto’s met de dag. Niet wetende dat ik jaren later bij hetzelfde bedrijf zou komen te werken, voor zeker zeventien jaar.

Na het doorlopen van de technische school in Hoogeveen was het een hele stap om als jongen van vijftien jaar naar dé (technische) autoschool van Nederland in Apeldoorn te gaan. De opleiding Bedrijfsmanagement Motorvoertuigen was destijds nieuw en mij werd een mix van techniek en management skills aangeleerd. In 1994 rondde ik de opleiding af en had ik mijn middenstand- en patroonsdiploma op zak.

Tijdens stages bij het bovengenoemde autobedrijf in zowel Hoogeveen als Meppel, kwam ik in aanraking met de verkoop van automobielen. Ik kwam erachter dat klantcontact mij veel voldoening gaf. Het maakte me trots wanneer klanten tevreden met hun aankoop de deur uit liepen.

Na een aantal jaren in Meppel te hebben gewerkt, kwam ik op de verkoopafdeling in mijn toenmalige woonplaats Hoogeveen terecht. Het bedrijf groeide door naar drie vestigingen en we werden het eerste Peugeot Dealerbedrijf dat meer dan duizend nieuwe auto’s per jaar in het noorden van het land verkocht. Kroontje op ons werk was een Lion d’or voor dealer van het jaar.

Na dus zo’n zeventien jaar werkzaam te zijn geweest bij het garagebedrijf heb ik bij een plaatselijke groothandel nog jaren in- en verkoop gedaan aan zowel garagehouders en bedrijven als particulieren door heel Nederland. Het waarderen van voertuigen is echter altijd de rode draad door mijn automotive carrière geweest. Hierbij heb ik mij te allen tijde ingezet om mijn technische vakkennis op peil te houden. Zo heb ik in 2016, na het met goed gevolg afleggen van zowel het theorie- als het praktijkexamen, het vakbekwaamheidsdiploma van de Federatie TMV sectie motorvoertuigen mogen ontvangen om me vervolgens te kunnen certificeren bij Hobeon SKOn.

Sinds begin 2019 ben ik als zelfstandige aan de slag. Als zelfstandige kan ik mij, geheel volgens mijn eigen visie, op mijn grote liefde voor auto’s richten. Bent u op zoek naar een betrouwbare, en bovenal gedegen waardebepaling van uw (schade)voertuig? Dan ben ik u graag van dienst.

Met hartelijke groet,

Stefan Schonewille

Beëdigd Register Taxateur TMV , De Autotaxateur

DE AUTOTAXATEUR

Stefan Schonewille
Nije weg 4
9418 RG Wijster

+31(0)6 47 90 2855
info@deautotaxateur.nl

KvK nr. 74175939

Contact