+31(0)6 47 90 2855 info@deautotaxateur.nl

Camper taxatie

Elke camper is anders. Misschien is de inrichting van uw camper compleet anders? Of is uw camper anders opgebouwd? Daarom is het slim uw camper te laten taxeren voor de verzekering. In geval van schade of verlies heeft u met het taxatierapport de juiste informatie over de dagwaarde – en dus de juiste informatie voor de schadeafhandeling.

Ook bij schade al dan niet door uw schuld is het handig om de juiste waarde te hebben vastgelegd door middel van een taxatierapport. 

Praktijkvoorbeeld: 

Tijdens uw vakantie in Zweden rijdt u schade met uw volledig gerestaureerde, en opnieuw ingerichte (bus)camper. Het voertuig heeft behoorlijke schade en kan niet verder rijden. Repareren ter plekke is geen optie.
Zonder een juist opgestelde taxatie, rekening houdende met uw uitgaven voor de restauratie, zal een verzekeringsmaatschappij snel overgaan tot uitkeren van de dagwaarde. Vaak blijkt dat het repatriëren van het voertuig duurder is dan de dagwaarde. Daar staat u dan, ervan uitgaande dat u alles tot in de puntjes had geregeld! 
Bij een juiste taxatiewaarde had u met een taxatierapport een heleboel ellende kunnen voorkomen! 

Importeren van een camper

Ook wanneer u een camper importeert, kan een taxatierapport interessant zijn. In de geaccepteerde koerslijsten is uw camper waarschijnlijk niet te vinden. Hierdoor bent u bij de BPM-aangifte aangewezen op de forfaitaire afschrijvingstabel. Óf een taxatierapport dus. Alleen met een taxatatierapport kunt u de werkelijke waarde van uw camper achterhalen. En hanteren bij de BPM-aangifte.

DE AUTOTAXATEUR

Stefan Schonewille
Nije weg 4
9418 RG Wijster

+31(0)6 47 90 2855
info@deautotaxateur.nl

KvK nr. 74175939

Contact